Blog lirik lagu

Lirik lagu Takkan pergi, Hyper Act


Lagu nih rancak dan fancy. Tambah dengan vokalis baru dalam hyper act nih. Suara dalam studio version nampak macam ok. Tak tahulah kalau live nanti. Tapi suara dia nih mirip2 ronnie hussien. Cuma agak tenggelam dan masih belum ditahap ronnie lagi. Apepun dah ok nih. Kena usaha lagi.
Berikut ini Lirik Lagu Takkan Pergi yang dinyanyikan oleh Hyper Act :

Hariku yang pergi
Hilang ku mencari
Gelora cinta kau bawa tiada kembali

Rinduku tak sudah
Kelam dalam sedar
Mungkin ku menanti sepi
Hangat yang hadir
Kenangan bagai mengejar mentari

Lirik lagu dikoyak waktu , ronnie hussien

Lagu nih dia punya intro macam sama dengan lagu korea tuh secret garden. Sama tapi tak serupalah kot. Hehe. Lagu memang best, tapi heran aku kenapa tak dapat masuk final anugerah juara lagu 2015. Mungkin dia ingat lagu nih ciplak lah kot. Entahla. Apepun layan jerla lagu nih.

Lirik Lagu Dikoyak Waktu – Ronnie Hyperact

Aku tak pandai bercinta
Aku tak indah bicara
Hanya manusia

Lirik lagu sayang, faizal tahir mp3





Lagu nih best. Kasi lentok punya.Punyai maksud yang mendalam. Dalam mendodoikan anak. Memang benar kasih sayang ibu tidak akan boleh lawan dengan ayah. Apepun ayah tetap ada dalam hati dalam seorang anak .Satu mesej yang berrmakna buat seorang ayah kepada anaknya.


tiada yang lebih terindah
selain kita
biarku sentuh dan rasa
kau dan aku bersama

hanya kita yang tahu
kasih yang mesra
Tuhan selalu dengan mu
tenang memandang wajah yang lena

chorus:...