Wednesday, January 24, 2018

Lirik lagu malas nak layan, Datuk dr Boy iman...

Lirik lagu datuk paduka engku dr boy nuorul Imann.. haha.. Baru jer release lagu nih, dah kena reman lagi.. lantak kau lah ... malas aku nak layan ko... 
Ohh yeahh baby…
Aku buat tak tahu… Apa nak susah ..
Awak dah kenapa…
Aku jalan terus, apa nak susah
awak dah kenapa…
Baru nak rasa senang, banyak hati tak tenang, 
dengar suara sumbang, asyik kacau aku, 
dapat datuk pun susah, dapat doktor pun salah,

Entah apa masalah, asyik kecam aku wohoooooo,
Aku tak peduli wohooooooo,tanggung sendiri…”

Aku buat tak tahu… Apa nak susah ..
Awak dah kenapa…
Aku jalan terus, apa nak susah
awak dah kenapa… 

Tuesday, January 23, 2018

Lirik lagi I Am me, DS Vida


Dengarkan single terbaru daripada Dato Seri Vida. Lirik lagu selengkapnya ada disediakan seperti di bawah. Semoga anda semua gembira dan terhibur dengan lirik lagu daripada Dato Seri Vida.lagu ini mencecah lebih kurang 10 juta views. Boleh pergi jauh lagi ke, kalahkan aiman tino yang sudah mencecah 50 juta views?? masuk malaysia book of record lagi.. huhu 



I Am Me
I Want
I Want You
I Want
I Want You

I Am Fun
I Am Pretty
I Am Beautiful
I’m A Queen

Tuesday, November 14, 2017

Lirik lagu sesunguhhnya- alif satar- ost red velvet




Lirik lagu sesunguhnya nyanyian oleh Alif Satar, ciptaan lagu ini dan komposer tidak asing lagi dalam dunia nyanyian iaitu Faizal Tahir, Ezra Kong, Romeo & Mike Chan. 
lagu ini sempena ost untuk drama Red Velvet di astro. Pelakon utamanya sendiri alif satar dan Neelofa menjadi teraju cerita ini. Boleh tahan sweet jer diaorang tuh kan. Hihi.

Penyanyi : Alif Satar
Judul Lagu : Sesungguhnya Aku
Album : Single, OST Drama Red Velvet
Label : Sony Music Entertainment Malaysia

Sesungguhnya Aku
Apa ku rasa
tak pernah ku duga
hadir dirimu
merubah semua

dan tanpa ku sedari
kau mengajar diriku
membawa hidup erti baru
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lirik lagu malas nak layan, Datuk dr Boy iman...

Lirik lagu datuk paduka engku dr boy nuorul Imann.. haha.. Baru jer release lagu nih, dah kena reman lagi.. lantak kau lah ... malas...