Sunday, December 27, 2015

Lirik lagu dikoyak waktu , ronnie hussien

Lagu nih dia punya intro macam sama dengan lagu korea tuh secret garden. Sama tapi tak serupalah kot. Hehe. Lagu memang best, tapi heran aku kenapa tak dapat masuk final anugerah juara lagu 2015. Mungkin dia ingat lagu nih ciplak lah kot. Entahla. Apepun layan jerla lagu nih.

Lirik Lagu Dikoyak Waktu – Ronnie Hyperact

Aku tak pandai bercinta
Aku tak indah bicara
Hanya manusia



Yang mengagumimu
Walau takkan
Pernah memiliki

Aku ada didepan mata
Aku tetap selalu ada
Aku manusia

Yang mencintakanmu dalam bisu
Bersendiri aku

chorus :
Dengan nafas ini
Ku aturkan langkah
Menuju dirimu
Walau ku sedari


Rasa ini tak mungkin
Kan kau mengerti
Selamanya
Ku dikoyak waktu
Dengan nafas ini
Ku aturkan langkah
Menuju dirimu

Walau ku sedari
Rasa ini tak mungkin
Kan kau mengerti
Selamanya

Ku dikoyak waktu
Selamanya
Selamanya
Ku dikoyak waktu


Video Klip Lagu Dikoyak Waktu – Ronnie Hyperact

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lirik lagu sesunguhhnya- alif satar- ost red velvet

Lirik lagu sesunguhnya nyanyian oleh Alif Satar, ciptaan lagu ini dan komposer tidak asing lagi dalam dunia nyanyian iaitu Faizal Tah...